Schläppi Mannequins

Het van oorsprong Zwitserse label Schläppi is sinds 2003 in de vertrouwde handen van het Italiaanse familiebedrijf Bonaveri.

Schläppi mannequins zijn uitgesproken, extrovert en wereldwijd geliefd om de uitstraling, de perfecte pasvormen en superieure kwaliteit. De collecties zijn tijdloos, majesteus, elegant, chic en duurzaam.

De Schläppi mannequins worden geproduceerd in Bonaveri’s moderne fabriek in Renazzo di Cento. Een high tech productiehuis waar ambacht, vakmanschap, design en administratieve staff samen komen om fantastische collecties en bespoke series te ontwikkelen. Vanaf deze locatie worden jaarlijks duizenden mannequins en bustes ontwikkelt en gedistribueerd over de hele wereld.

Schläppi mannequins showen de collecties van de grote couture- en modehuizen der aarde zoals Louis Vuitton, Karl Lagerfeld, Lanvin, Iceberg, Max Mara, Barney’s New York, Harrods, Harvey Nichols, Fendi, Bergdorf Goodmann. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met een indrukwekkende lijst van toonaangevende musea wereldwijd.

2021-07-26T11:48:00+00:00
Ga naar de bovenkant