Toscanini kledinghangers en kledingzakken

Al drie generaties lang creëert en fabriceert Toscanini innovatief design kledinghangers van een hoogwaardige kwaliteit voor de grootste merken uit de modewereld. Van hout of van plexiglas. Grote keuze in maatvoering, diktes en afwerking. Diverse houtsoorten en kleuren. Made to measure oplossingen met ingraveerde of geprinte logo’s. Het motto van het familiebedrijf is “Ci vorrebbe un plûch in più”, wat zoveel betekent als: we kunnen altijd een stapje verder om het beste resultaat te realiseren. En die houding wordt beloond als je de kledinghangers ziet in de meest stilistische boutiques,showrooms, in ateliers en in walk-in closets . Toscanini produceert uitsluitend in Valsesia in Noord Italië, waar ze alle vaardigheden en talent in huis hebben om onze cliënten te verrassen. Onder andere voor Valentino, Kiton, Paul Smith, Bottega Veneta, Zegna, Kenzo, Dsquared, Scabal.

2021-07-21T11:38:11+00:00
Ga naar de bovenkant